Welkom op de site van HKV, dat onderdeel is van Andrea Handel BV.

Als U gebruik wilt maken van de webshop en U heeft nog geen inloggegevens, dan vragen wij U vriendelijk om U eerst als relatie te registreren. U ontvangt dan van ons uw gegevens per mail.

Op het gebied van noten en zuidvruchten willen wij graag samenwerken met mensen die zich kunnen vinden in de slogan: “Vele kleintjes maken een grote”   Ook BIO produkten zijn te bestellen.

Een belangrijke nevenaktiviteit is  “de partijhandel”  daarvoor hebben wij maar één advies: Meld U aan en laat U regelmatig informeren.

Door een goede samenwerking met WINEGALLERY beschikken wij vanaf heden over een zeer bijzonder assortiment wijn-gerelateerde geschenkartikelen.

Voor een bijzondere kerstattentie hebben wij een zeer goede samenwerking met een van de grootste producenten van kerstpakketten. Niet alleen volgens voorbeeld maar zeker ook samengesteld volgens uw eigen idee.

Met een eigen ervaring van meer dan 40 jaar hebben wij ook vele mogelijkheden om in kleinere aantallen een bijzonder "VERS"-pakket samen te stellen.

Als U interesse heeft en op de hoogte gehouden wilt worden van ons assortiment en aanbiedingen, dan nodigen wij U uit om, zonder enige verdere verplichting, te registreren.   

Graag tot uw dienst!
HKV

 

p.s. Ons assortiment zal zeker nog worden uitgebreid. Dus kom regelmatig op bezoek.

.